1 Tavuk budu (ikiye kesilmiş)
1 Kabak parmak (şeklinde kesilmiş)
1 Soğan (piyazlık doğranmış)
1 Büyük diş sarımsak (dilimlenmiş)
1 Yeşil biber (iri küp doğranmış)
1 Su bardağı kışlık domates püresi kışlık domates püresi
Sıvı yağ, tuz
Karabiber, pul biber, isot
Kırmızı toz biber, kekik
Yapılışı: Tüm malzemeyi bir kâseye alıp karıştırın.
Bir fırın poşetini 1 tatlı kaşığı unla unlayın. Hazırlanan sebzeli tavuğu fırın
poşetine koyup ağzını bağlayın. Yağlı kâğıt serilmiş tepsiye koyun. Fırın poşetinin
üzerinde kürdanla veya veya bıçakla ufak delikler açın. Fırında pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder