Artmış dutlu keki
değerlendirmek için hazırladığım çikolatalı havuçlu toplar nefis oldular.
Havuçlu karışım sıcak olduğu için damla çikolata karıştırırken eridi ve havuçlu
topların lezzetine lezzet kattı.
4 Küçük havuç (200gr.)
200 Grama yakın dutlu kek
(180gr.)
1 Kahve fincanı Antep fıstığı
içi (bütün olarak kullandım)
1 Avuç damla çikolata
1 Avuç hindistan cevizi
rendesi
3 Yemek kaşığı şeker
Yapılışı: Havuçları
rendeleyip, şeker ilave ettim ve havuçlar suyunu çekene dek pişirdim. Ocaktan
alıp, ufalanmış keki ve diğer malzemeleri ilave edip karıştırdım. Toplar
hazırladım ve birkaç saat beklettikten sonra servis yaptım.
Yorumlar
Yorum Gönder