200gr. Kemiksiz kuşbaşı et
200gr. Taze fasulye
1 Su bardağı dolusu taze barbunya içi
1 Soğan (yemeklik doğranmış)
1 Diş sarımsak (küçük küp doğranmış)
1 Kâse kışlık domates püresi
Çeyrek yemek kaşığı salça
2 Yemek kaşığı sıvı yağ, tuz
Yapılışı: Taze barbunyanın içini yıkayıp haşlayın.
Soğuyunca buzdolabına kaldırın. Taze fasulyeyi temizleyin, doğrayın ve yıkayın.
Yağı, soğanı, eti, sarımsağı tencereye alın ve eti kavurun. Domates püresini,
salçayı ekleyip kavurun. Taze fasulyeyi, yeterince sıcak suyu, tuzu ilave edin.
Yemeğin pişmesine yakın taze barbunyayı ekleyip pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder