Antep Fıstığı Pudingli Rulo Pasta


 

Hamuru için:

5 Yumurta

5 Yemek kaşığı şeker

5 Yemek kaşığı dolusu un

5 Yemek kaşığı süt

1 Çay kaşığı dolusu kabartma tozu

1 Tutam tuz

Kreması için:

1 Paket Pakmaya Antep fıstıklı puding

1,5 Su bardağı süt

Üzerine:

1 Su bardağı sütle çırpılmış 1 paket krem şanti

Arasına: Muz dilimleri

Ayrıca:

Beyaz kuvertür çikolata

Yapılışı: Rulo pastanın hamurunu buradaki tariften bakıp hazırlayabilirsiniz. Pudingi ve 1,5 su bardağı sütü birlikte pişirip, pandispanyanın üzerine sürün. Muz dilimlerini koyun ve rulo şekline getirin. Pasta soğuyunca üzerine krem şantiyi sürün. Pastanın üzerini rendelenmiş beyaz kuvertür çikolatayla kaplayın. Üzerini istediğiniz şekilde süsleyin. Ben kiraz şekerlemesiyle süsledim.

 


Yorumlar