Hamuru için:
5 Yumurta
5 Yemek kaşığı şeker
5 Yemek kaşığı dolusu un
5 Yemek kaşığı süt
1 Çay kaşığı dolusu kabartma tozu
1 Tutam tuz
Kreması için:
1 Paket Pakmaya Antep fıstıklı puding
1,5 Su bardağı süt
Üzerine:
1 Su bardağı sütle çırpılmış 1 paket krem şanti
Arasına: Muz dilimleri
Ayrıca:
Beyaz kuvertür çikolata
Yapılışı: Rulo pastanın hamurunu buradaki tariften
bakıp hazırlayabilirsiniz. Pudingi ve 1,5 su bardağı sütü birlikte pişirip,
pandispanyanın üzerine sürün. Muz dilimlerini koyun ve rulo şekline getirin.
Pasta soğuyunca üzerine krem şantiyi sürün. Pastanın üzerini rendelenmiş beyaz
kuvertür çikolatayla kaplayın. Üzerini istediğiniz şekilde süsleyin. Ben kiraz
şekerlemesiyle süsledim.
Yorumlar
Yorum Gönder