Artmış karbonatlı keki
değerlendirmek için yaptığım kekli puding değişik ve nefis bir tatta oldu. Tariften
3 kâse çıktı.
1 Paket muzlu puding
Süt
Üzeri için:
1 Su bardağı rondo da püre
haline getirilmiş frambuaz
1 Silme yemek kaşığı mısır
nişastası
1,5 Yemek kaşığı pudra şekeri
2 Yemek kaşığı su
Yapılışı: Küçük küp küp
doğranmış keki kaselere koyun. Muzlu pudingi üzerindeki tarife göre sütle
pişirin. Sıcak haldeki pudingi, içinde kek parçaları bulunan kaselere aktarın. Pudingi
soğumaya bırakın. Sos malzemelerini küçük bir tavaya alın. Sürekli karıştırarak pişirin. Sos sıcakken
pudinglerin üzerlerine dökün. Buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra
servis yapın.
Yorumlar
Yorum Gönder