Hamuru için:
1 Yumurta
34gr. Suyu alınmış yumuşak margarin
2 Yemek kaşığı sıvı yağ
2 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
3 Yemek kaşığı dolusu mısır nişastası
1 Paket vanilya
1 Çay kaşığı dolusu kabartma tozu
Aldığı kadar un
Ayrıca:
Çikolata ve süt
Yapılışı: Tüm hamur malzemesini bir kâseye alıp, ele
yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun. Bisküvi hamurunu, merdane ile açın ve su
bardağının ağzıyla yuvarlaklar kesin. Yağlı kâğıt serilmiş tepsiye, bisküvileri
dizip fırında pişirin. İstediğiniz bir çikolatayı, sütle birlikte en kısık
ateşte sürekli karıştırarak eritin ve bisküvilerin üzerine sürün. Ben beyaz pul
çikolata, bitter pul çikolata ve gold pul çikolata kullandım.

Yorumlar
Yorum Gönder