Çikolatalı Bisküvi

 


Hamuru için:

1 Yumurta

34gr. Suyu alınmış yumuşak margarin

2 Yemek kaşığı sıvı yağ

2 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri

3 Yemek kaşığı dolusu mısır nişastası

1 Paket vanilya

1 Çay kaşığı dolusu kabartma tozu

Aldığı kadar un

Ayrıca:

Çikolata ve süt

Yapılışı: Tüm hamur malzemesini bir kâseye alıp, ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun. Bisküvi hamurunu, merdane ile açın ve su bardağının ağzıyla yuvarlaklar kesin. Yağlı kâğıt serilmiş tepsiye, bisküvileri dizip fırında pişirin. İstediğiniz bir çikolatayı, sütle birlikte en kısık ateşte sürekli karıştırarak eritin ve bisküvilerin üzerine sürün. Ben beyaz pul çikolata, bitter pul çikolata ve gold pul çikolata kullandım.


Yorumlar