Kreması için:
1,5 Su bardağı süt
Çeyrek su bardağı seker
1,5 Yepeleme yemek kaşığı un
Yarım yemek kaşığı mısır nişastası
Yarım su bardağı sütle çırpılmış 1 poşet krem şanti
Üzeri için:
Yarım su bardağı süt
1 Poşet krem şanti
1 Yemek kaşığı kakao
Ayrıca:
Kakaolu pötibör bisküvi
Süt
Yapılışı: Krem şanti hariç tüm krema malzemesini
tencereye alıp pişirin. Krema soğuyunca çırpılmış krem şantiyi ekleyin ve
mikserle çırpın. Küçük bir tepsiye 1 sıra sütle ıslatılmış kakaolu pötibör
bisküvisini dizin. Üzerine krema koyup yayın. Elinizdeki malzeme bitene dek bu
şekilde devam edin. Üzeri için sütü, kakaoyu, krem şantiyi mikserle çırpın ve
pastanın üzerine döküp yayın. Pastayı buzdolabında birkaç saat beklettikten
sonra servis yapın.
Yorumlar
Yorum Gönder