Şeftalili Frambuaz Jölesi
1 Paket frambuazlı jöle
1 Şeftali (soyulmuş küçük küp doğranmış)
1 Su bardağı oda ısısında su
1 Su bardağı kaynar su
Yapılışı. Jöleyi bir kâseye koyun. Üzerine 1 su
bardağı kaynar suyu dökün. Sürekli karıştırarak jöleyi eritin. 1 Su bardağı oda
ısısındaki suyu ekleyip karıştırın. Şeftaliyi de ilave edip karıştırın. Karışımı
kâselere aktarın 5-6 saat veya bir gece buzdolabında bekletin. Ben bir gece
beklettim.
Çilekli Portakal Jölesi
1 Paket portakallı jöle
Birkaç tane çilek (küçük doğranmış)
1 Su bardağı oda ısısında su
1 Su bardağı kaynar su
Yapılışı. Jöleyi bir kâseye koyun. Üzerine 1 su
bardağı kaynar suyu dökün. Sürekli karıştırarak jöleyi eritin. 1 Su bardağı oda
ısısındaki suyu ekleyip karıştırın. Çilekleri de ilave edip karıştırın. Karışımı
kâselere aktarın 5-6 saat veya bir gece buzdolabında bekletin. Ben bir gece
beklettim.
Yorumlar
Yorum Gönder