1 Paket kakaolu pötibör bisküvi (175 gram)
1 Paket krem şanti
1 Paket muzlu puding
Hindistan cevizi rendesi
Süt
Yapılışı: 1 Paket krem şantiyi, bir su bardağı sütle
çırpın ve buzdolabına kaldırın. 1 Paket muzlu pudingi, üzerinde yazan süt
miktarından, yarım su bardağı eksik sütle pişirin. Islatılmış küçük bir tepsiye
bir sıra bisküvi dizin. Üzerine sıcak haldeki pudingden bir miktar döküp yayın.
Üzerine tekrar bisküvi dizin. Elinizdeki malzeme bitene kadar bu şekilde devam
edin. En üstüne kalan pudingi döküp yayın. Pastayı önce oda ısısında, sonra da
buzdolabında soğutun. Üzerine çırpılmış krem şantiyi döküp yayın. Üzerine hindistan
cevizi rendesi serpin. 1 Gece buzdolabında bekletin. Üzerini istediğiniz
şekilde süsleyin.

Yorumlar
Yorum Gönder