Muzlu Pudingli Bisküvi Pastası

 


1 Paket kakaolu pötibör bisküvi (175 gram)

1 Paket krem şanti

1 Paket muzlu puding

Hindistan cevizi rendesi

Süt

Yapılışı: 1 Paket krem şantiyi, bir su bardağı sütle çırpın ve buzdolabına kaldırın. 1 Paket muzlu pudingi, üzerinde yazan süt miktarından, yarım su bardağı eksik sütle pişirin. Islatılmış küçük bir tepsiye bir sıra bisküvi dizin. Üzerine sıcak haldeki pudingden bir miktar döküp yayın. Üzerine tekrar bisküvi dizin. Elinizdeki malzeme bitene kadar bu şekilde devam edin. En üstüne kalan pudingi döküp yayın. Pastayı önce oda ısısında, sonra da buzdolabında soğutun. Üzerine çırpılmış krem şantiyi döküp yayın. Üzerine hindistan cevizi rendesi serpin. 1 Gece buzdolabında bekletin. Üzerini istediğiniz şekilde süsleyin.

 


Yorumlar