1 Adet pastaban
1 Paket krem şanti
1 Su bardağı süt
Çilekli sos için:
2 Su bardağı donmuş çilek
1 Çay bardağı su
1 Silme yemek kaşığı mısır nişastası
2 Yemek kaşığı dolusu şeker
Yapılışı: Krem şantiyi sütle çırpıp buzdolabına
kaldırın. Çileği, 1 çay bardağı suyu, şekeri küçük bir tencereye alın. Şeker
eriyene ve çileğin buzları biraz eriyene dek pişirin. Rondo da püre haline
getirip, sosu soğumaya bırakın. Pastabanın arasına çırpılmış krem şantiyi sürün.
Pastanın üzerine soğumuş olan çilek püresini dökün. Buzdolabında 1 gece
bekletin. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyin.
Yorumlar
Yorum Gönder