Sosu için:
1 Tepeleme yemek kaşığı yoğurt
2 Yemek kaşığı sıvı yağ
1 Çay kaşığı acılı ve acısız karışık biber salçası
1 Çay kaşığı domates salçası
1-2 Diş sarımsak (rendelenmiş)
Tuz, karabiber, pul biber
Kırmızı toz biber, isot, kekik
Ayrıca:
9 Adet tavuk kanadı
Yapılışı: Tüm sos malzemesini küçük bir kâseye alıp
karıştırın. Büyük bir kâseye tavuk kanatlarını koyup, üzerine yoğurtlu sosu
dökün ve iyice karıştırın. Kâsenin üzerini streç folyo ile kaplayın ve
buzdolabında 5-6 saat beklettin. Yağlı kâğıt serilmiş tepsiye tavuk kanatlarını
dizin. Isıtılmış 220 dereceli fırında pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder