Sosu için:
Ketçap
Domates salçası
Acılı ve Acısız karışık biber salçası
Sıvı yağ, tuz, az toz şeker
Karabiber, pul biber
Fesleğen, kekik, isot
Yeteri kadar su
Ayrıca:
Milföy hamuru
Kaşar peynir rendesi
Sosis
Yumurta sarısı
Yapılışı: Sosunu hazırlamak, için tüm sos malzemelerini
küçük bir tavaya koyun. Sürekli karıştırarak, sos kıvamına gelene dek pişirin.
Milföy hamurlarının buzları çözülünce, üzerlerine soğumuş olan sostan sürün. Üzerlerine
sosis ve kaşar peynir rendesi koyun. Rulo şeklinde sarın ve uçlarını kıvırıp
bonbon şekeri şekline getirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp fırında pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder