2 Adet tavuk budu (kuşbaşı kemiksiz derili olarak
kullandım)
Yeşil biber parçaları
Kiraz domates veya domates parçaları
Sosu için:
1 Tepeleme yemek kaşığı yoğurt
2 Yemek kaşığı sıvı yağ
1 Çay kaşığı dolusu acılı ve acısız karışık biber
salçası
1 Çay kaşığı dolusu domates salçası
Tuz, karabiber, pul biber, köri
Kırmızı toz biber, isot, kekik
Yapılışı: Sos malzemelerini küçük bir kâseye koyup
karıştırın. Tavuk etlerine ilave edip karıştırın. Üzerini streç folyo ile
kapatıp 5-6 saat buzdolabında bekletin. 1 Tavuk parçası, 1 domates, 1 biber olacak
şekilde bütün malzemeleri çöp şişlere geçirin. Yağlı kâğıt serilmiş tepsiye,
hazırlanan tavuk şişleri dizin ve fırında pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder