1 Paket (175gr.) kakaolu petibör bisküvi
1 Paket krem şanti
1 Tatlı kaşığı dolusu granül kahve
Yarım paket (63gr.) çikolatalı sos
Süt
Yapılışı: Yarım su bardağı sütü ısıtın içine kahveyi
karıştırın ve soğutun. Kahveli süt ile bir poşet krem şantiyi çırpın. Ayrı bir kâsede
de bir poşet krem şantiyle yarım su bardağı sütü çırpın. Yarım paket çikolata
sosunu üzerindeki tarife göre, sütünü yarı yarıya azaltarak pişirin ve soğutun.
Pötibör bisküvilerini sütle ıslatıp, uygun bir tepsiye bir sıra dizin. Üzerine
krem şanti sürün. Üzerine sütle ıslatılmış pötibör bisküvi dizin. Üzerine
kahveli krem şanti sürün. Elinizdeki malzeme bitene kadar bu şekilde devam edin.
Soğumuş olan çikolatalı sosunu üzerine dökün. Buzdolabında birkaç saat
beklettikten sonra servis yapın.
Yorumlar
Yorum Gönder