Islatmak için:
Yarım su bardağı sıcak süt
Yarım tatlı kaşığı kahve
Yarım tatlı kaşığı şeker
Kreması için:
Yarım su bardağı sütle çırpılmış bir poşet krem şanti
Ayrıca
2 küçük muz (halka dilimlenmiş)
12 adet kedidili bisküvisi
Üzeri için: Kakao
Yapılışı: Kahveyi, şekeri, yarım su bardağı sıcak sütü
küçük bir kâseye alın. Kahveyi ve şekeri erittin. Kahveli sütü soğutun. 1 Adet
kedidili bisküvisini kahveli sütle ıslatın. Krem şantiyi sıkma torbasına
doldurup, üzerine krem şanti sıkın. Üzerine 3 muz dilimi koyun. 1 Tane daha
kedidili bisküvisini, kahveli sütle ıslatıp üzerine kapatın. Kâğıt kalıba koyun.
Diğerlerini de aynı şekilde hazırlayın. Üzerlerine artan krem şantiden sıkın.1
Gece buzdolabında bekletin. Üzerlerine çay süzgeci ile az kakao eleyin.
Yorumlar
Yorum Gönder