Krep hamuru için:
1 Yumurta
40gr. Tam buğday unu
10 Yemek kaşığı su
Yeterince tuz
Sebzesi için:
Taze fasulye, brokoli, havuç, soğan, pırasa, kabak,
mısır, kırmızı kapya biberi, soya sosu, sıvı yağ, karabiber, pul biber, kırmızı
toz biber, isot
Yapılışı: Tüm krep hamuru malzemesini bir kâseye alıp
çırpın ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağla birlikte arkalı önlü pişirin. Hazırlanan
krepi bir kenarda bekletin. Sebzesini hazırlamak için, tüm sebzeyi ve sıvı yağı
tavaya alın (derin dondurucudan çıkardığım sebzeleri kullandım, buzlarını
çözdürmeden kullandım). Sebzeleri saldıkları suyu çekene dek pişirin. Soya
sosunu (ben soya sosunu sevdiğim için biraz fazla kullanıyorum, o yüzden tuz
kullanmadım), baharatları ilave edip sebzeler sosu çekene dek pişirin. Hazırlanan
sebzeyi krepin arasına koyun. Üzerine hazır ketçap ve hazır kremalı pesto sosu
koydum.
Yorumlar
Yorum Gönder