2 Yumurta
1 Su bardağından 2 parmak
eksik esmer şeker (beyaz şeker de kullanabilirsiniz)
Yarım su bardağı krema
Yarım su bardağı sıvı yağ
1,5 Su bardağı un
1 Tatlı kaşığı kakao
1 Limon kabuğu rendesi
Az süt
1 Paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu
(5gr.)
Yapılışı: Şeker ve
yumurtaları bir kâseye alıp mikserle çırpın. Yağı, kremayı koyup çırpın. Unu,
vanilyayı, kabartma tozunu, limon kabuğu rendesini ekleyip karıştırın. Hamurdan bir miktar ayırıp, yağlanmış
küçük bir tepsiye dökün. Kalan hamura kakaoyu, az sütü ekleyip karıştırın.
Kakaolu kek hamurunu da tepsiye dökün. Çatalla 2-3 yerinden hafif karıştırın ve
fırında pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder