Hamuru için:
1 Yumurta
20gr. Tam buğday unu
5 Yemek kaşığı süt
Çay kaşığının ucuyla kabartma tozu
Tuz, karabiber, pul biber
Kırmızı toz biber, isot
Üzerine:
2 Adet hindi füme (iri doğranmış)
Taze soğan (ince doğranmış)
Kuru domates
30gr. Kaşar peyniri rendesi
Ayrıca: 1 Tatlı kaşığı sıvı yağ
Yapılışı: Tüm hamur malzemelerini, küçük bir kâsede
çırpın. 1 Tatlı kaşığı sıvı yağı, tavaya koyup kızdırın. Krep hamurunu, tavaya
döküp altını pişirin. Ters çevirin ve üzerine sırasıyla taze soğanı, hindi
fümeyi, kuru domatesi (kuru domatesleri haşladım, doğradım, tuz, pul biber,
kekik serptim), koyun. Üzerine kaşar rendesini serpin. Üzerine kapak kapatıp,
kaşarlar eriyene dek pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder