1 Paket muzlu Puding
Pudingi pişirmek için süt
12 Adet kedi dili bisküvisi
Yarım su bardağı sütle çırpılmış 1 poşet çilekli krem
şanti
Bisküvileri ıslatmak için:
Yarım su bardağı süt
Yapılışı: Muzlu pudingi üzerinde yazan tarife göre
pişirin. Bisküvilerin yarısını sütle ıslatıp, küçük bir tepsiye dizin. Üzerine
sıcak haldeki pudingin yarısını döküp yayın. Kalan bisküvileri de sütle
ıslatıp, tepsiye dizin. Üzerine kalan pudingi döküp yayın. Pastayı önce oda
ısısında sonra da buzdolabında soğutun. Üzerine hindistan cevizi rendesi
serpin. Pastanın üzerine sıkma torbasıyla, çırpılmış çilekli krem şantiyi sıkın.
Üzerini istediğiniz bir meyveyle süsleyin. 1 Gece buzdolabında bekletin.
Yorumlar
Yorum Gönder