12 Adet kedi dili bisküvisi
Kreması için:
1 Yumurta
1,5 Su bardağı süt
Yarım yemek kaşığı mısır nişastası
Yarım yemek kaşığı un
Yarım yemek kaşığı şeker
1 Vanilya
Yarım su bardağı sütle çırpılmış 1 poşet krem şanti
Bisküvileri ıslatmak için:
1 Kâse süt
Üzeri için:
1Paket Kenton karamel sos
Süt
Yapılışı: Krem şanti hariç krema malzemelerini
tencereye alıp, sürekli karıştırarak pişirin. Kremayı ocaktan alıp soğutun.
Krema soğuyunca içine çırpılmış krem şantiyi ilave edip karıştırın. Bisküvilerin
yarısını sütle ıslatıp, küçük bir tepsiye dizin. Üzerine kremanın yarısını
koyup yayın. Kalan bisküvileri de sütle ıslatıp, tepsiye dizin. Üzerine kalan
kremayı koyup yayın. Karamel sosu sütle pişirin (süt miktarını azaltarak
pişirdim). Pastanın üzerine koyup yayın. 1 Gece veya birkaç saat, buzdolabında
bekletin.
Yorumlar
Yorum Gönder