Antep Fıstıklı Kedi Dili Bisküvisi Pastası

 


1 Paket Dr. Oetker Antep fıstıklı Puding

Pudingi pişirmek için süt

12 Adet kedi dili bisküvisi

Yarım su bardağı sütle çırpılmış 1 poşet krem şanti

Bisküvileri ıslatmak için süt

Yapılışı: Pudingi üzerinde yazan tarife göre pişirin. Bisküvilerin yarısını sütle ıslatıp, küçük bir tepsiye dizin. Üzerine sıcak haldeki pudingin yarısını döküp yayın. Kalan bisküvileri sütle ıslatıp, tepsiye dizin. Üzerine kalan pudingi döküp yayın. Pastayı önce oda ısısında sonra da buzdolabında soğutun. Üzerine çırpılmış krem şantiyi koyup yayın. 1 Gece buzdolabında bekletin. Üzerini istediğiniz şekilde süsleyin.


Yorumlar