22 Adet Eti burçak
bisküvisi
Kreması
için:
1 Paket
vanilyalı puding
1 Paket
(200gr.) labne peyniri
3,5 Su bardağı
süt
1 Tatlı
kaşığı tereyağı
1 Limon
kabuğu rendesi
Üzerine:
1 Poşet krem
şanti
Yarım su
bardağı süt
Yapılışı: Pudingi,
sütü, limon kabuğu rendesini küçük bir tencereye alın. Sürekli karıştırarak
pişirin. Ocaktan alıp sıcakken, labne peynirini ve tereyağını ilave edip
mikserle çırpın. Küçük bir tepsiye sıcak haldeki kremadan koyup yayın. Üzerine bisküvileri
dizin. Elinizdeki malzeme bitene kadar bu şekilde devam edin. Ben 2 sıra
bisküvi olacak şekilde hazırladım. Krem şantiyle sütü çırpın. Pasta soğuyunca
üzerine krem şantiyi sürün. Üzerini istediğiniz şekilde süsleyin. Ben bitter
çikolatayı rondodan geçirip üzerine serptim. Dövülmüş kaju ve kiraz
şekerlemesiyle süsledim. Buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra bisküvi
pastasını servis yapın.
Yorumlar
Yorum Gönder