1
Paket bebe bisküvisi (172gr.)
Kreması
için
1
Paket çikolatalı puding
3,5
Su bardağı süt
Bisküvileri
ıslatmak için:
1
Çay bardağı ılık süt
1
tatlı kaşığı dolusu granül kahve (sade şekersiz olanlardan)
Üzeri
için:
1
Poşet krem şanti bir çay bardağı süt
Bitter
çikolata (rendelemiş)
Yapılışı:
1 çay bardağı ılık süte kahveyi karıştırıp kahveyi eritin. Küçük bir tepsiye
bisküvilerin yarısını dizin. Kahveli sütün yarısını bisküvilerin üzerine dökün.
3,5 Su bardağı sütle pişirilmiş çikolatalı pudingi yarısını sıcak haldeyken,
bisküvilerin üzerine döküp yayın. Üzerine kalan bisküvileri dizin. Üzerine
kalan kahveli sütlü dökün. Üzerine kalan pudingi döküp yayın. Önce oda ısısında
sonra da buzdolabında soğuttun. 1 poşet krem şanti ile bir çay bardağı sütü
çırpın. Krem şantiyi sıkma torbasına doldurup pastanın üzerine sıkın. Üzerine
çikolata rendesi serpin. Üzerini İstediğiniz şekilde süsleyin. Ben kiraz
şekerlemesi ile süsledim. Birkaç saat veya 1 gece buzdolabında bekletip servis
yapın.
Yorumlar
Yorum Gönder