Eli Kış Türlüsü


 

Etli kış türlüsü kış sebzeleriyle hazırladığım ve ara ara pişirdiğim diyet yemeğidir.

 

2 Pırasa

1 Havuç

1 Patates

2 Kereviz

1 Soğan

İsteğe göre: kereviz yaprakları

200gr. Kemiksiz kuşbaşı et

1 Yemek kaşığı salça veya 1 kâse domates püresi (kışlık olanlardan)

 1 Yemek kaşığı sıvı yağ, tuz

Karabiber, pul biber

Kırmızı toz biber, isot

Yapılışı: Eti, soğanı, yağı tencereye alın ve birlikte kavurun. Salçayı veya domates püresini ilave edip kavurun. Küp doğranmış sebzeleri, baharatları, tuzu ekleyip karıştırın. Yeteri kadar sıcak su ilave edip yemeği pişirin.

 

Yorumlar