Etli kış türlüsü kış sebzeleriyle
hazırladığım ve ara ara pişirdiğim diyet yemeğidir.
2 Pırasa
1 Havuç
1 Patates
2 Kereviz
1 Soğan
İsteğe göre: kereviz yaprakları
200gr. Kemiksiz kuşbaşı et
1 Yemek kaşığı salça veya 1 kâse
domates püresi (kışlık olanlardan)
1 Yemek kaşığı sıvı yağ, tuz
Karabiber, pul biber
Kırmızı toz biber, isot
Yapılışı: Eti, soğanı, yağı tencereye
alın ve birlikte kavurun. Salçayı veya domates püresini ilave edip kavurun. Küp
doğranmış sebzeleri, baharatları, tuzu ekleyip karıştırın. Yeteri kadar sıcak
su ilave edip yemeği pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder