1 Yeşil biber
1 Küçük kapya biberi
1 Küçük soğan
1 ince pırasa
3 Diş sarımsak
1 Küçük parça beyaz lahana
1 İnce küçük havuç
1 Küçük patates
Soya sosu, sıvı yağ
1Kase kaşar peyniri rendesi
Karabiber, pul biber, isot
Kırmızı toz biber
1 Adet tavuk göğüs eti
Yapılışı: Sebzeleri şerit şerit doğrayın. Sıvı yağ ilavesiyle
sebzeleri soteleyin. Soya sosunu ve baharatları da ilave edip 5-6 dak. daha
soteleyin. Hazırlanan sebze soteyi ocaktan alın. Tavuk göğüs etini ikiye kesin.
İki tavuk parçasını da bıçakla ince olacak şekilde açın. Sebze soteyi
tavukların içlerine koyun. Üzerlerine peynir rendesini serpin. Her ikisini de
rulo şeklinde sarın. Tavuk sarmalarını küçük bir fırın kabına koyun. Üzerlerine
ikişer tane kürdan batırın. Fırında pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder