Tadını merak edip aldığım, Antebella
Antep fıstığı kremasına bayıldım tadı harikaydı. Kurabiyede nasıl olur diye merak edip, kurabiyede
denedim ve tadı harika oldu. Ürünün adını beğendiğim için adını Antebella
kurabiyesi koydum.
Hamuru için:
1 Yumurta
60gr. Yumuşak margarin
1 Yemek kaşığı pudra şekeri
Yarım yemek kaşığı toz şeker
1 Vanilya
1 Çay kaşığı dolusu kabartma
tozu
Aldığı kadar un
Ayrıca:
Antebella Antep fıstığı
kreması
Pudra şekeri
Yapılışı: Hamur malzemesinden
kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun. Hamurdan parçalar koparın ve
içlerine fıstık kreması koyun. Yuvarlak şekiller verin. Üzerlerine birer tane
Antep fıstığı batırın. Fırında pişirip, üzerlerine pudra şekeri serpin.
Yorumlar
Yorum Gönder