15 Adet pötibör bisküvi
1 Paket Ülker kakaolu bisküvi
(125gr.)
1 Paket kakaolu puding
1 Paket krem şanti
4 Su bardağı süt
Üzeri için:
Çilek ve vişne
Toz Antep fıstığı
Yapılışı: 3 Su bardağı sütle
pudingi pişirin. Puding sıcakken küçük bir tepsiye 1 kat pötibör bisküvi, 1kat
puding, 1 kat kakaolu bisküvi, 1 kat puding olacak şekilde bisküviler ve puding
bitene dek koyun. Oda ısısında soğuttuktan sonra buzdolabında birkaç saat bekletin.
Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpın. Soğumuş olan pastanın üzerine sürün.
Üzerine toz Antep fıstığı serpin. Çilek ve vişneyle süsleyin.
Yorumlar
Yorum Gönder