Bisküvi Pastası

 



15 Adet pötibör bisküvi

1 Paket Ülker kakaolu bisküvi (125gr.)

1 Paket kakaolu puding

1 Paket krem şanti

4 Su bardağı süt

Üzeri için:

Çilek ve vişne

Toz Antep fıstığı

Yapılışı: 3 Su bardağı sütle pudingi pişirin. Puding sıcakken küçük bir tepsiye 1 kat pötibör bisküvi, 1kat puding, 1 kat kakaolu bisküvi, 1 kat puding olacak şekilde bisküviler ve puding bitene dek koyun. Oda ısısında soğuttuktan sonra buzdolabında birkaç saat bekletin. Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpın. Soğumuş olan pastanın üzerine sürün. Üzerine toz Antep fıstığı serpin. Çilek ve vişneyle süsleyin.

 


Yorumlar