Akşamdan kalma yağsız ve
baharatsız kavrulmuş eti değerlendirmek için etli makarna pişirdim.
Yarım paket (250gr. makarna)
1 Kâse kavrulmuş kemiksiz et
1 Soğan (piyazlık doğranmış)
2 Sivri biber (yemeklik
doğranmış)
1 Kâse domates püresi
Tereyağı ve sıvı yağ
Tuz, karabiber, pul biber
Kırmızı toz biber, kekik
Az maydanoz (ince doğranmış)
Yapılışı: Tereyağı ve sıvı yağ
karışımında soğanla biberleri birlikte kavurdum. Eti ilave edip karıştırdım.
Domates püresini, baharatları, tuzu ekleyip pişirdim. Haşlanmış makarnayı, az
maydanozu koyup karıştırdım ve ocaktan aldım.
Yorumlar
Yorum Gönder