Yulaf lapasını çok severim
diyet kaçamağı sonrası kahvaltıda veya ikindi ara öğünüm için ara ara
pişiririm. Diyetisyenim kahvaltı da tüketmemi tavsiye etti ama ben daha çok
ikindi ara öğünleri için pişiririm. Yulaf lapasını kuru meyvelerle veya mevsim
meyveleriyle pişirim. Elimdeki malzemelerle değişik yulaf lapaları pişirdim. Bu
tariflere de blogumda ara ara yer vereceğim.
2 Yemek kaşığı dolusu yulaf
ezmesi
1 Yemek kaşığı kuru sarı üzüm
1 Tatlı kaşığı pekmez
1 Su bardağı süt, tarçın
Yapılışı: Tüm malzemeyi
karıştırıp, buzdolabına kaldırdım. 1 Gece buzdolabında beklettikten sonra
sürekli karıştırarak pişirdim.
Yorumlar
Yorum Gönder